Arbetsledare sökes till OBK Sverige AB

Nu förstärker OBK sitt team med en Arbetsledare inom området mark och betong, där ambitionen är att du med tiden ska växa in i en tjänst som Platschef.

Om du redan idag arbetar som Platschef är du också välkommen att söka eftersom vi inom närmaste tiden kommer att behöva ytterligare en Platschef i vårt arbetslag.

Hos OBK finns gedigen erfarenhet av många olika typer av uppdrag, vilket medför bredd och variation i projekten. Företaget präglas av korta beslutsvägar samt fokus på att skapa trivsel och sammanhållning, bl.a. genom att erbjuda olika typer av aktiviteter för personalen.

Vill du bli en del av ett trevligt gäng med stark lagkänsla så kan detta vara en fantastisk möjlighet!

 

 

Arbetsuppgifter

Rollen som Arbetsledare erbjuder ett brett och variationsrikt arbete där du får ta stort eget ansvar.

Din uppgift blir att driva projekt inom mark och betong från start till mål, vilket innebär att du får en viktig roll där du stöttar Platschefen i att leda, styra och planera olika parallella projekt.

Här får du ett stimulerande arbete med stora möjligheter att påverka, utvecklas och växa.

 

Uppgifterna består av:

  • Planera och driva projekt inom mark och betong, från order till slutförande
  • Planering av den dagliga verksamheten i produktionen
  • Planera resurser i projekten, samordna såväl underentreprenörer som egen personal
  • Bistå i arbetet med tidplaner
  • Inköp av material
  • Delta i arbetet med att upprätta och avrapportera projektprognoser
  • Ritningsläsning
  • Kontakt med beställare

 

I denna roll har du många kontaktytor både internt och externt och projekten är varierande i storlek och komplexitet.

 

Din profil

Vi söker dig som har 2–3 års erfarenhet inom byggbranschen, gärna kompletterat med en byggnadsingenjörsutbildning eller annan relevant yrkesutbildning. Vi tror att du är intresserad av att arbeta inom området mark och betong samt att du har ett intresse för att lära mer om de ekonomirelaterade delarna i projekten.

Du är en person som trivs i en roll med eget ansvar och som har ett stort driv. Du har god IT-vana och kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift. Körkort klass B är ett krav då det förekommer resor i tjänsten.

Du bidrar till gruppen och är lyhörd och kommunikativ i din roll gentemot kollegor och kunder. Vidare är du en noggrann person som besitter förmåga att hantera ett högt tempo med många parallella arbetsuppgifter. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper då det viktigaste är att hitta rätt person som vill utvecklas tillsammans med OBK.

Om du vill ha en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, tveka inte att skicka in en ansökan redan idag.

 

Övrig information

Denna rekrytering sker i samarbete med Nercia bemanning. Urval sker löpande så registrera din ansökan snarast.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ingela Klingvall, tel. 076-317 34 20. Välkommen med din ansökan!

 

Om OBK

OBK utför alla typer av entreprenader inom bygg, anläggning och industri. Vårt arbete kännetecknas av bred erfarenhet, hög kompetens och ett starkt kundfokus i alla uppdrag. Vi har stor förståelse för kundens behov och krav, vi anpassar därför våra projekt därefter. Vårt huvudfokus är kundnöjdhet och kvalité. OBK har idag ca 90 anställda och har huvudkontor i Örebro.

 

Kontaktperson      Ingela Klingvall, +46 76 317 34 20
Typ av tjänst      Arbetsledare
Anställningsomfattning      Heltid
Anställningsform      Tillsvidareanställning
Sist ansökningsdag      2021-10-29

 

Om Nercia

Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.