MÖT VÅRAN NYA ARBETSLEDARE

En av OBK:s senaste värvningar är Johan Lennermark 36 år. Johan har 16 års erfarenhet av branschen där han jobbat både som snickare och arbetsledare. Efter att ha jobbat nästan en månad på OBK så är det dags att låta Johan presentera sig.

Hur upplever du stämningen på företaget?

– Jag upplever att det finns ett stort driv och framåtanda i företaget, det tycker jag känns bra och roligt. Vidare så känns det som att man bryr sig om varandra här och att det är en god stämning i gruppen.

Att OBK har hittat ett vinnande koncept råder det inga tvivel om. Man är på stark framfart i byggbranschen och tar ständigt ny mark på marknaden. Hur är det att jobba på ett växande företag som OBK?

– Stämningen känns verkligen i väggarna. Vi är ett glatt och målmedvetet gäng som inte ger oss i första taget. Det är kul att gå till jobbet helt enkelt!

Med långa arbetsdagar och mycket ansvar på bygget så är det viktigt att kunna släppa jobbet på fritiden. Hur spenderas din lediga tid?

– På fritiden upptar hus och familj mesta tiden, med fru och två barn så har man inte så mycket tid över, men jag tränar också så mycket jag hinner. Styrketräning, cykling och löpning. Sommartid är jag och familjen ute på Hjälmaren med våran båt så mycket vädret tillåter.