OMBYGGNATION AV SWEDBANK I KUMLA

Janne Evertsson, snickare för OBK, är på plats i Kumla och uppdaterar oss om ombyggnationen av Swedbanks lokaler. Det renoveras just nu för fullt och i maj förväntas allting vara klart.

Renoveringen utav Swedbanks Kumlakontor har beställts utav Kumla Bostäder. Från början har lokalen delats mellan Swedbank och Fastighetsbyrån, men nu är tanken att verksamheterna ska ha varsin del som är separata. Därmed har ombyggnationen fått innebära en hel del rivning av väggar berättar Janne Evertsson.

– Allting har gått toppen! Vi ligger helt enligt plan, lite i framkant till och med vilket känns bra. Nu har vi precis gipsat klart väggarna, sedan återstår det bland annat att få upp rör, nytt kök samt montera dörrar och allt som hör till där emellan.

Ombyggnationen av Swedbanks del påbörjades i januari och enligt Evertsson är det detta kontor som beräknas vara färdigt först. I vissa rum saknas endast ventilationssystem så om två veckor beräknas dessa vara klara. När hela projektet står klart i maj väntar ett nytt samarbete med Kumla bostäder där renovering av en pizzeria står på tur.