MÖT VÅR NYA PLATSCHEF!

Julledigheterna är över, och det är dags att presentera OBK´s senaste tillskott på tjänstemannasidan.

Mikael Norén, 32 år, gjorde sin första dag på OBK den 5 november förra året. Han kommer närmast ifrån ett annat stort byggbolag, där han arbetade som arbetsledare, platschef och med eftermarknad. Mikaels titel hos OBK kommer att vara platschef, och han är redan fullt insatt i projektet Setra Hasselfors, där Setra Trävaror beställt en byggnation som ska rymma deras enorma finjusteringshyvel.

– Vi var igång med ledningsschakten och sanering i mitten av december 2018, och projektet kommer att pågå fram till slutet av året. Huset skall stå tätt och hyveln skall vara på plats i slutet september, sen har vi en del jobb invändigt därefter, men inget exakt slutdatum är satt ännu, förklarar Mikael.

Hur stort är projektet i siffror?

– Budgeten är inte helt fastställd, och således inte offentlig ännu. Men det är ett stort bygge som mäter 150 meter i längd och en takhöjd på cirka 30 meter.

Hur har din första tid på OBK varit?

– Första tiden har varit hur bra som helst. Jag har kommit in bra i gruppen och utan att fjäska allt för mycket så skulle jag säga att jag aldrig blivit så väl bemött på ett företag. Helt klart bästa starten under mina 14 år i branschen. Det är inga konstigheter, behöver man hjälp så finns det alltid någon som ställer upp. Saknar man någon utbildning så löser de det. Jag är helnöjd.

Hur spenderas en ledig dag?

– Just nu lägger jag mina lediga timmar på familj och vänner, det är där jag finner energi.