NY ENERGI PÅ KONTORET

OBK Sverige är som bekant i en expansiv fas, och mycket fokus ligger på de nya byggprojekten som antas. Men för att själva verksamheten ska fungera så krävs ett gediget administrativt arbete ifrån kontoret. Caroline Amno, 24, fick provanställning den 1 april i år. Nu har hon precis fått en tillsvidareanställning på OBK.  

– Jag är jätteglad över att ha fått den här chansen. Såhär långt har jag fått ett väldigt bra intryck av företaget. Alla är hjälpsamma och trevliga, det är ett härligt gäng, helt enkelt, säger Caroline.

Caroline, som närmast kommer ifrån en treårig universitetsutbildning på ekonomiprogrammet med inriktning på företagsekonomi, har redan hunnit varit ute på byggen och bekantat sig med de andra sina nya kollegor.

– Vi var nyligen ute och tittade på Grillgården. Det var kul att se vad alla fakturor man hanterar avser, skrattar Caroline och fortsätter.

– Jag ser verkligen fram emot att lära mig mera om byggbranschen och hur den fungerar rent praktiskt.

Har du kommit in bra i gruppen?

– Ja, det är lättsamma människor att arbeta med, och det arrangeras mycket aktiveter för oss anställda, så man lär känna de andra ganska fort, säger Caroline.

Vad fick dig att välja just OBK?

– Det var Samuel (Oktay) som sa att de hade en ledig tjänst. Jag känner Samuel sedan tidigare. Han har jobbat här på OBK ett tag, och rekommenderade mig att söka tjänsten, säger Caroline, och fortsätter.

– Ganska snart efter att jag påbörjade min provanställning så bestämde jag mig för att jag ville stanna. Jag hade aldrig kunnat gissa på att jag skulle jobba i byggbranschen innan detta, men det är otroligt kul och spännande.

Bokföring och fakturahantering präglar Carolines dagar på OBK´s kontor, och fritiden spenderas mest med vänner och familj. En tillvaro hon trivs bra med.

– Jag är otroligt tacksam för att jag fått möjligheten att jobba här. Det känns verkligen som ett företag jag kan utvecklas på, och jag hoppas kunna bidra med energi till den redan så positiva stämningen, avslutar Caroline.