NYANSTÄLLD PLATSCHEF

I takt med att tillväxten i bolaget ökar så har OBK anställt en ny platschef. ”Det är ju inte en en mans show utan ett TEAM man vill ha”, säger nyanställde platschefen Mikael Wester.

Mikael är 42 år gammal och bor i Lindesberg med två barn. Fritiden spenderas just nu mestadels i ishallen där han tränar Lindlövens U-9 hockeylag. Sommartid spelas det golf och om tiden räcker till så fixas det hemma i huset.

 

OBK är ett bolag på stark frammarsch, hur känns det att bli rekryterad och vad har du för förväntningar på tjänsten?

När jag fick frågan om att börja jobba här så tvekade jag inte alls. Jag har under min tid som snickare jobbat med många utav killarna på båda NBA och PEAB. De är ett bra gäng som tänker framåt i alla lägen!

De flesta anställda på OBK har lång erfarenhet, hur länge har du varit i branschen och vart jobbade du innan du kom till OBK?

– Jag har jobbat inom byggbraschen i ca 25 år, mesta dels som snickare, men jag blev arbetsledare dom sista 2 åren på Skanska Entreprenad, där jag jobbat i totalt 4 år.

Till sist, när började du på OBK och hur har din första tid varit?

–  Jag började den 2 januari iår. Min första månad har varit mycket bra, visst är det mycket att lära sig i ett nytt bolag och alla jobbar lite olika, men man får bra hjälp. Det är ju inte en en mans show utan ett TEAM man vill ha, och det är just vad OBK är – ett bra TEAM!